A.V. Beauty & Brow Bar

Welkom bij A.V. Beauty & Brow Bar! ❤️

  1. Om je bezoek aan ons zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we je vriendelijk om een aanbetaling te doen bij het boeken van je afspraak. Zonder deze aanbetaling kunnen we helaas je afspraak niet bevestigen. Het bedrag dient niet als garantie voor jouw aanwezigheid, maar als compensatie voor de tijd die we speciaal voor jou hebben gereserveerd.
  2. Bij het maken van je afspraak zie je eerst de beschikbaarheid van Amber. Wil je liever een afspraak met Aaricia? Klik dan op haar naam boven de agenda. Je kunt ook meerdere behandelingen selecteren voor één afspraak, mocht je dat willen.
  3. Heb je toevallig een cadeaubon? Geweldig! Stuur ons dan een berichtje via Whatsapp met de code en de gewenste behandeling en tijd, zodat we je kunnen helpen bij het inwisselen ervan.
  4. We begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Gelukkig kun je kosteloos je afspraak verplaatsen of annuleren tot 48 uur van tevoren. Bij annulering binnen deze termijn behouden we de aanbetaling als vergoeding voor de voor jou gereserveerde tijd.
  5. Gelieve één afspraak per persoon te maken. Als je met een tweede persoon komt, maak dan alsjeblieft een nieuwe afspraak.
  6. Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op via Whatsapp op 0499 91 61 37.

Dank je wel voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je binnenkort te mogen verwelkomen!

Team A.V. Beauty & Brow Bar

Start reservatie

Beheer je afspraken | Naar de webshop

Doornikse Heerweg 115, 9700 Oudenaarde

GSM: 0499.91.61.37